Προϊόντα για ενήλικες γυναίκες που χρησιμοποιούν

- 2023-11-18-

Πριν από λίγες μέρες, μια ποικιλία προϊόντων για ενήλικες για γυναίκες, ένας μεγάλος αριθμός εμπορικών κέντρων για ενήλικες, σούπερ μάρκετ και προϊόντων σεξουαλικής υγείας αγοράζουν στη Σαγκάη. «Αυνανισμός», «τεχνητό πέος», «ερωτική κρέμα», «πέος δονούμενο με χάντρα», «Κλιπ θηλής πάθους»... Υπάρχουν πολλά ονόματα και ποικιλίες. Ίσως η συνείδηση ​​των ανθρώπων να έχει αποσπαστεί εδώ και καιρό από την άγνοια της εποχής του σεξουαλικού κλεισίματος και να γίνει ειλικρινής.


Σύμφωνα με την ανάλυση του νόμου της αγοράς, αυτού του είδους τα προϊόντα για ενήλικες γυναίκες που προσθέτουν σεξουαλική ευχαρίστηση θα σχηματίσουν μια αγορά, υποδεικνύοντας ότι υπάρχει μια ομάδα καταναλωτικής ζήτησης. Τα ανθρώπινα όντα έχουν μια φυσική ανάγκη για σεξ και οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα σε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Η σεξουαλική ευχαρίστηση είναι ένα εκ γενετής δικαίωμα, και η κατοχή και η χρήση προϊόντων για ενήλικες δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε, κάτι που αποτελεί εδώ και καιρό κοινωνική συναίνεση. Έτσι, αυτά τα γυναικεία προϊόντα ενηλίκων, στην οικογένεια, όσον αφορά τη σεξουαλική υγεία μπορούν να φέρουν τις γυναίκες ή το σεξ μεταξύ ζευγαριών τι;

Ποιες γυναίκες χρησιμοποιούν προϊόντα για ενήλικες; Δεν υπάρχουν στατιστικά στοιχεία για αυτό. Είναι δύσκολο να ερευνηθεί ο πληθυσμός, επειδή οι καταναλωτές προϊόντων για ενήλικες θεωρούν την «πράξη αγοράς» ως ένα είδος ιδιωτικότητας, όπως η διαδικασία «λειτουργίας» της σεξουαλικής ευχαρίστησης θεωρείται απόλυτη ιδιωτικότητα. Ωστόσο, σύμφωνα με σχετικές πτυχές, τουλάχιστον το 10% των ενήλικων γυναικών υποφέρουν από διάφορους βαθμούς σεξουαλικής δυσλειτουργίας και έως και πάνω από το 50% των γυναικών δεν έχουν οργασμό κατά τη σεξουαλική ζωή. Υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό σεξουαλικής δυσαρμονίας ζευγαριών, ατόμων με αναπηρία, άγαμης, πώς να ανταποκριθούν στις σεξουαλικές τους απαιτήσεις, χωρίς να παραβιάζονται οι κοινωνικοί ηθικοί κανόνες και να επηρεάζεται η υγεία τους; Ίσως η εμφάνιση γυναικείων προϊόντων για ενήλικες, σε πολλούς κρυφούς χώρους διαβίωσης, γεμίζει τα σεξουαλικά προβλήματα, τη σεξουαλική καταστολή, τη σεξουαλική λύπη και τη σεξουαλική έλλειψη του χρήστη.


Ανύπαντρες γυναίκες μετά το διαζύγιο


Η κα Λι, 33, καθηγήτρια πανεπιστημίου. Το 1999, λόγω διαζυγίου με τον χαρακτήρα του συζύγου της, γνώρισε αρκετούς άντρες μετά το διαζύγιο, αλλά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη σκιά ενός αποτυχημένου γάμου και δεν έχει ξαναπαντρευτεί. Είναι μια υγιής γυναίκα με υψηλή σεξουαλική ορμή και φυσιολογικές σεξουαλικές ανάγκες. Πώς λοιπόν απέκκρινε το σεξ για πέντε χρόνια; Γίνεται κατανοητό ότι η κα Λι απέφυγε τη νοοτροπία της συνέντευξης, επομένως για την «απόρρητη» της μπορεί να μεταδοθεί μόνο από την οικεία φίλη της: από το διαζύγιο, μετά από μια περίοδο κατακραυτικού ψυχολογικού πόνου, επέστρεψε στην κανονική πορεία της ζωής. Λαχταρούσε έναν άντρα που αγαπούσε να τη συντροφεύει σε μια μοναχική νύχτα. Ερωτεύτηκε και πάλι, αλλά ο άντρας δεν ήταν σεξουαλικά ικανός, έτσι εγκατέλειψε την πιθανότητα γάμου. Όλα αυτά τα χρόνια, οι σεξουαλικές της ανάγκες καλύφθηκαν από τεχνητά πέη κατασκευασμένα από προϊόντα για ενήλικες. Αισθάνεται ότι είναι φυσιολογικό να χρησιμοποιεί έναν αυνανιστή για να αντιμετωπίσει μια σωματική ανάγκη και αν θέλει να αντιμετωπίσει αυτή την ανάγκη συναντώντας άνδρες, μπορεί. Αλλά η σεξουαλική ζωή πρέπει να βασίζεται στην αγάπη, και η αγάπη χτίζεται από τύχη και μοίρα. Αυτό που ήθελε να αποφύγει ήταν ένας γάμος χωρίς αγάπη, έτσι το τεχνητό πέος έγινε η μόνη της επιλογή για σεξουαλική απέκκριση.


Εμμηνοπαυσιακή νοικοκυρά


Βρίσκεται στο Fumin Road, ένα κατάστημα προϊόντων σεξουαλικής υγείας για ενήλικες, η διευθύντρια είναι μια κυρία 40 ετών, η οποία λειτουργεί επιχείρηση προϊόντων για ενήλικες εδώ και τέσσερα χρόνια. Μεταξύ των τακτικών πελατών της είναι και μια 45χρονη που έρχεται συχνά να αγοράσει προϊόντα για ενήλικες. Μετά από πολύ καιρό έγιναν καλές αδερφές χωρίς να μιλάνε. Η γυναίκα μάνατζερ κατάλαβε επίσης το «μυστικό» της καλής αδερφής: έχει ένα πολύ συνηθισμένο και πολύ σταθερό σπίτι, αν και το οικονομικό εισόδημα δεν είναι πλούσιο, αλλά από την οικονομία του ζευγαριού, ή έστειλε την κόρη της στο πανεπιστήμιο. Μετά το οικοτροφείο της κόρης της, εκείνη και ο σύζυγός της εξακολουθούσαν να ζουν μια απλή και ρεαλιστική ζωή. Έφτασε στην εμμηνόπαυση σε ηλικία 45 ετών. Η εμμηνόπαυση είναι μια περίοδος μετάβασης για τις γυναίκες από την υψηλή σωματική λειτουργία στην παρακμή. Καθώς η λειτουργία της έκκρισης οιστρογόνων από τις ωοθήκες μειώθηκε, και μάλιστα εξαφανίστηκε εντελώς, τα γεννητικά όργανα σταδιακά ατροφούν και γερνούν. Ως αποτέλεσμα, η ζωή του συζύγου τους επηρεάζεται, η σεξουαλική επαφή θα προκαλέσει πόνο. Για την αρμονία της σεξουαλικής ζωής, αλλά και για τα συναισθήματα του συζύγου, συμβουλεύτηκε τον γιατρό, ο γιατρός της ζήτησε να δοκιμάσει κολπικό λιπαντικό. Έκτοτε, έχει χρησιμοποιήσει προϊόντα γυναικείων ενηλίκων και νιώθει καλά με αυτό.


Ζευγάρια σεξουαλικής δυσαρμονίας


Σύμφωνα με τον προμηθευτή προϊόντων για ενήλικες, η «συσκευή αυνανισμού» για γυναίκες είναι κατασκευασμένη από εισαγόμενο ιατρικό καουτσούκ πολυμερούς υψηλής ποιότητας. Ασφαλές, μη τοξικό, άγευστο, χωρίς παρενέργειες. Νιώστε απαλά και άνετα. Η χρήση του μπορεί να προωθήσει την κυκλοφορία του αίματος και να ρυθμίσει το ενδοκρινικό σύστημα. Για τη σεξουαλική απάθεια των γυναικών, η έλλειψη οργασμού κ.λπ. είναι αποτελεσματικά, αλλά και για την επίλυση του προβλήματος του σεξουαλικού ασυντονισμού και για την κάλυψη των σεξουαλικών απαιτήσεων των ανθρώπων και την αποκατάσταση της κανονικής σεξουαλικής ζωής.


Γνώμη ειδικού


Η σωστή και σωστή χρήση προϊόντων για ενήλικες βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας της σεξουαλικής ζωής, προσθέτει πολλή διασκέδαση στη σεξουαλική ζωή και μπορεί επίσης να έχει θετικά αποτελέσματα στην υγεία. Οι γυναίκες στην εμμηνόπαυση μπορούν να χρησιμοποιούν προϊόντα για ενήλικες για να διατηρήσουν την ελαστικότητα του κόλπου και να αποφύγουν την ακράτεια και άλλες παθήσεις. Και ορισμένες γυναίκες που δεν μπορούν να φτάσουν σε οργασμό, η χρήση προϊόντων για ενήλικες ευνοεί την προσαρμογή της σεξουαλικής ψυχολογίας.