Κλειτορίδα: Εξερευνώντας την απόλυτη ευχαρίστηση

- 2023-05-08-

Ξέρετε πόσο μοναδική είναι η κλειτορίδα; Στο γυναικείο σώμα, η κλειτορίδα είναι ένα θαύμα, το μόνο ανθρώπινο όργανο που έχει καθαρά σεξουαλικό σκοπό. Χρησιμοποιείται ειδικά για να εμπνεύσει τη γυναικεία λίμπιντο και τη σεξουαλική ευχαρίστηση. Περίπου το 75 τοις εκατό των γυναικών μπορούν να βιώσουν τον οργασμό της κλειτορίδας και είναι πιο εύκολο για τις γυναίκες να επιτύχει παρά τον κολπικό οργασμό.

 

Η κλειτορίδα αποτελείται κυρίως από τη βάλανο, τα σπηλαιώδη σώματα και το πόδι της κλειτορίδας, σε ανεστραμμένο σχήμα «Υ». Δομικά, τα σπηλαιώδη σώματα της κλειτορίδας είναι παρόμοια με το σηραγγώδες σώμα του πέους και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε στύση λόγω συμφόρησης. Και ο βλεννογόνος της κλειτορίδας και ο υποβλεννογόνος της κλειτορίδας, πλούσιοι σε αιμοφόρα αγγεία και νευρικές απολήξεις, αισθάνονται εύκολα την εξωτερική διέγερση που προκαλείται από την στύση της κλειτορίδας.

 

Μέσω της εξωτερικής διέγερσης της κλειτορίδας, μπορεί να επιτευχθεί ένας υπέροχος οργασμός. Τα σπηλαιώδη σώματα τείνουν να έχουν στύσεις όταν είναι σεξουαλικά διεγερμένα και επειδή δεν υπάρχει φλεβικό πλέγμα, η στύση είναι αδύναμη, επομένως μπορούν να έχουν πολλαπλές στύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα χρόνο, που σημαίνει ότι οι γυναίκες μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς. Αυτό είναι υπέροχο πράγμα.

 

Στη διέγερση της κλειτορίδας, τα δάχτυλα ή η γλώσσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ακριβή διέγερση της κλειτορίδας. Είναι απαλά και μπορούν να είναι πολύ διασκεδαστικά χωρίς να βλάψουν το δέρμα. Ωστόσο, για τους απλούς ανθρώπους, είναι δύσκολο να διατηρήσουν την ίδια δύναμη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο έντονο, ένα παιχνίδι που δονείται με πολλά της εξουσίας είναι μια καλή επιλογή!



Παιχνίδια που σας φέρνουν την απόλυτη χαρά


1.Κλειτορικό διεγερτικό


Η δόνηση είναι η πιο συνηθισμένη λειτουργία στη διέγερση της κλειτορίδας. Και οι δονητές έρχονται σε πολλά διαφορετικά σχήματα, κάθε σχήμα έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει επαγγελματικά την κλειτορίδα.

 

Μεταξύ των δονητών, ο δονητής δακτύλων είναι ο πιο ευέλικτος. Το MisSweet Finger Vibe είναι κατασκευασμένο από υπερμαλακή σιλικόνη και υλικά ABS με 7 ισχυρές λειτουργίες δόνησης. Η πλάτη είναι εξοπλισμένη με έναν εργονομικό δακτύλιο που ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα των δακτύλων και είναι βάλτε στο δάχτυλο, γυρίστε την κατεύθυνση μπορεί να τονώσει ευέλικτα τις ευαίσθητες περιοχές της κλειτορίδας, να ικανοποιήσει την κρυμμένη ερωτική επιθυμία. Το καμπυλωτό κεφάλι με αγκάθια ταιριάζει τέλεια στην απαλή περιοχή της κλειτορίδας και σε μια ισχυρή δόνηση, διεγείρει με ακρίβεια κάθε ευαίσθητο σημείο, εκρήγνυται από ευχαρίστηση σε κάθε λεπτομέρεια.





2.Κουνέλι αναρρόφησης


Εκτός από τη δόνηση, το πιπίλισμα είναι επίσης ένας παλιός φίλος που χρησιμοποιείται συχνά για την αναπαραγωγή μαγικού οργασμού. Το Rabbitt είναι ένα λαμπερό παιχνίδι που εστιάζει στο πιπίλισμα της κλειτορίδας.5 Η συχνότητα των αναρροφήσεων αναπαράγει την πιο άνετη και ρεαλιστική ερωτική εμπειρία, τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες. νιώσε την απαράμιλλη ευχαρίστηση σε αυτό.Το διακριτικό σχήμα κρύβει τέλεια το μυστικό της ευχαρίστησης και όταν εμφανίζεται ήσυχα, είναι απλώς ένα χαριτωμένο κουνελάκι. Το μικρό σχήμα είναι λεπτό και υπέροχο και οι γυναίκες μπορούν εύκολα να το κρατήσουν στα χέρια τους. Ακόμη και στο δρόμο, το μπορεί να μεταφερθεί ελεύθερα, οποτεδήποτε, οπουδήποτε για να ικανοποιήσει την άνοδο της ερωτικής επιθυμίας.


                     




Λεπτομέρειες για τη χρήση δονητών


-Διατηρείτε τα παιχνίδια καθαρά: Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε το παιχνίδι πριν το χρησιμοποιήσετε ή αφού το απολαύσετε. Η περιοχή της κλειτορίδας βρίσκεται στην μαλακή και υγρή περιοχή, η οποία είναι επιρρεπής στην αναπαραγωγή κακών βακτηρίων και μπορεί να επηρεάσει την υγεία της γυναίκας. Μπορείτε να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα πλένοντας τα παιχνίδια σας Θυμηθείτε τη σημασία του να διατηρείτε την κλειτορίδα σας υγιή ενώ απολαμβάνετε ελεύθερα.


-Σταματήστε όταν αισθάνεστε άρρωστοι:Όταν χρησιμοποιείτε δονητή, εάν το σώμα σας σας πει μέσω του πόνου ότι δεν είναι άνετο, σταματήστε εγκαίρως. Μόλις υπάρξει πόνος, κνησμός, αιμορραγία και άλλη μη φυσιολογική ενόχληση, φροντίστε να έχετε έγκαιρη ιατρική φροντίδα, μην καθυστερείτε.


-Κατάλληλη συχνότητα:Αν και η κλειτορίδα μπορεί να φτάσει σε πολλαπλούς οργασμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα, η συχνή διέγερση μπορεί να κάνει την κλειτορίδα να γίνει σταδιακά λιγότερο ευαίσθητη στη διέγερση, το όριο για την επίτευξη οργασμού αυξάνεται και μπορεί να χρειαστεί περισσότερη διέγερση για να απολαύσετε έναν υπέροχο οργασμό την επόμενη φορά , κάτι που δεν είναι ευχάριστο για τις γυναίκες.