Θέση της εβδομάδας: Squat 'n' Rock

- 2022-04-26-

Όλοι γνωρίζουν τα οφέλη του squatting, αλλά αυτή δεν είναι η κανονική σας συνεδρία οκλαδόν σε ένα γυμναστήριο μαζί με πολλούς ιδρωμένους επισκέπτες του γυμναστηρίου. Οχι όχι. Το Squat ‘n’ Rock είναι μια προπόνηση μηρών με μια διαφορά – κυρίως ότι είναι μια φανταστική στάση αυνανισμού για να κάνετε μασάζ, να χτυπάτε και να πειράζετε τόσο τα εσωτερικά όσο και τα εξωτερικά hotspot σας.



Πως?


Λυγίστε τα γόνατά σας και χαμηλώστε τον εαυτό σας σε μια στάση σαν οκλαδόν. Χρησιμοποιήστε τα χέρια ή τα παιχνίδια σας για ευχαρίστηση και κάντε ελιγμούς για να επιτύχετε την καλύτερη γωνία διέγερσης. Εάν οι μηροί σας αρχίσουν να καίγονται, μετακινηθείτε σε γονατιστή θέση.

Γιατί;


Το να έχετε τα γόνατά σας ανοιχτά σε μια θέση οκλαδόν σας βοηθά να ανοίξετε για βαθιά εσωτερική διέγερση, καθώς και στη δημιουργία ευκολότερης πρόσβασης στις εξωτερικές ερωτογενείς ζώνες σας. Είναι επίσης μια εξαιρετική θέση για να δείξετε στον εραστή σας πώς σας αρέσει να σας αγγίζουν, καθώς του προσφέρει μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα του ότι απολαμβάνετε τον εαυτό σας.

Δοκιμάστε


Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τη θέση Squat 'n' Rock είναι ότι μπορεί να προστεθεί εύκολα με μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών που κυνηγούν τον οργασμό. Είτε προσθέσετε δονητή κλειτορίδας, δονητή που αγαπά το σημείο G, πρωκτικό παιχνίδι είτε αρσενικό αυνανιστή, θα οδηγήσετε τον αυτοκινητόδρομο ευχαρίστησης με τους φίλους σας που βουίζουν πριν το καταλάβετε.

Κάντε το ακόμα καλύτερο


Το λίκνισμα προς τα εμπρός και προς τα πίσω σε αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε σε αυτήν, καθώς και θα σας βοηθήσει να αφυπνίσετε τα γλυκά σας σημεία εν αναμονή της διέγερσης που θα έρθει.

Μπορεί να θέλετε να στηριχτείτε σε έναν καναπέ για επιπλέον στήριξη σε αυτή τη θέση, ή μια καρέκλα που ενισχύει τη θέση του φύλου θα απομακρύνει εντελώς κάθε πίεση από τα πόδια σας.